FUKSIT

Facebookin fuksiryhmät

Liity Kässäfuksit-ryhmään Facebookissa (tietoa ryhmästä saat tuutoreiltasi)Ryhmästä löydät tuutorisi, infoa ja lähimmät opiskelutoverisi!

Käsityksen Facebook-ryhmä

Ryhmässä on jäseninä sekä opiskelijoita kaikilta vuosikursseilta että alumneja. Ryhmä löytyy täältä.


Käsityksen yhteistyöjärjestöjä

Ainejärjestö on saman oppiaineen tai koulutuksen yhteinen järjestö, esimerkiksi Käsitys. HYAL eli Helsingin yliopiston ainejärjestöläiset on yliopiston ainejärjestöjen yhteistyöjärjestö, joka vaikuttaa esimerkiksi ylioppilaskunnan edustajistossa ja ajaa ainejärjestöjen etuja.

Condus on käyttäytymistieteellisen tiedekunnan opiskelijajärjestö, jonka hallituksessa on myös Tekstiilareiden edustaja. Condus valvoo opiskelijoiden etuja tiedekuntatasolla, organisoi erilaisia ylioppilaskunnan vaatimia tehtäviä ja järjestää opiskelijoille isompia tapahtumia, esimerkiksi fuksiaiset ja Amazing Race -kaupunkisuunnistuksen.

Helsingin yliopiston ylioppilaskunta eli tuttavallisemmin HYY on järjestö, joka ylläpitää mm. Unicafea ja tarjoaa erilaisia palveluita opiskelijoille ja opiskelijajärjestöille.

Suomen Opettajaksi Opiskelevien Liitto SOOL on opettajien ammattijärjestö OAJ:n opiskelijajärjestö, joka käyttää opeopiskelijoiden ääntä myös valtakunnallisesti sekä tarjoaa jäsenilleen erilaisia etuja. SOOL järjestää vuosittain myös perinteiset talvipäivät ja erilaisia kiinnostavia opetusalaa käsitteleviä seminaareja.

Tekstiiliopettajaliitto TOL ry tekee yhteistyötä Käsityksen kanssa ja tarjoaa opiskelijajäsenyyden ja Tekstiiliopettaja-lehden sopuhintaan.

Teknisten aineiden opettajien liitto TAO ry toimii yhdessä Käsityksen kanssa ja tarjoaa opiskelijajäsenyyden ilmaiseksi. Jäsenyyteen sisältyy muunmuassa alan lehti, sekä mahdollisuus osallistua TAO:n järjestämille kursseille.

Käsityksen käytössä olevat tilat

Conddoori on kaikille tiedekunnan opiskelijoille avoin kokous- ja hengailutila. Se sijaitsee Minervan alakerrassa, K2-kerroksessa. Tilaan on periaatteessa pääsy 24h yökäyttöavaimella.

Gustavus Rex sijaitsee uusimmalla ylioppilastalolla eli Domus Gaudiumilla eli Dommalla eli Gaudiksella eli Ilotalolla osoitteessa Leppäsuonkatu 11. Tila on kaikkien tiedekunnan opiskelijajärjestöjen käytössä ja siellä on hyvät tilat mm. kokkailuun ja hengailuun.

Uusi ylioppilastalo (Mannerheimintie 5) tarjoaa järjestöjen käyttöön juhlatila Alinan sekä erilaisia kokoushuoneita.
Ainejärjestösi tapahtumista löydät tietoa etusivun tapahtumakalenterista ja täältä.